Anmärkningsvärt fina halarmärken!

Turun Haalarimerkki Oy – Åbo Halarmärke Ab är ett privatföretag som specialiserat sig på högklassiga broderade tygmärken. Vi kan snabbt leverera även stora partier kvalitetsmärken till marknadens bästa priser i kombination med ett högklassigt utförande.

Utöver en anmärkningsvärt bra service erbjuder vi konkurrenskraftiga priser på våra kvalitetsprodukter. Högklassiga tygmärken och exakta leveranstider i kombination med utmärkt, kundorienterad service gör oss märkvärdigt bra. Vår specialkompetens och erfarenhet borgar för det bästa möjliga resultatet. Vi svarar snabbt på din offertförfrågan och tar hand om din beställning exakt enligt avtalad tidtabell. Till vårt förfogande har vi den modernaste tekniken i branschen, vilket möjliggör snabba leveranser även vid stora partier samt ett förstklassigt utförande.

Vi har i synnerhet specialiserat oss på halarmärken till studentorganisationer och våra anmärkningsvärt fina halarmärken används på de största studentevenemangen i Finland. Bland våra kunder finns såväl företag, organisationer och föreningar som privatpersoner.

Skicka offertbegäran

Priser för vanligaste broderade märken

  • Priserna är styckepris för märkespartier som tillverkas på samma gång. Vid beräkningen av priset avrundas märkets storlek till storleksklassen i tabellen. Millimeterstorlekarna är rekommenderade storlekar i storleksklasserna, man kan fritt välja mått. Storlekar som ligger nära storleksklassernas gränser avrundas uppåt.
  • Priserna omfattar alla kostnader för tillverkning av märken utifrån kundens färdiga material. Vi tar inte ut någon separat programmeringsavgift eller motsvarande. Tillverkning av ett provmärke förutsätter emellertid alltid en bindande beställning som inte kan återkallas utan avgift. Debiteringen är alltid minst det totalbelopp som motsvarar en beställning på 50 märken.
  • För märken utifrån handritat eller icke-färdigt material ger vi gärna en separat offert.
  • Man bör beakta att det ofta inte är klokt att beställa vissa halva hundratal, såsom 150 st. eller 250 st. då totalpriset för ett lite större antal blir förmånligare.
  • Vi ger även en konkurrenskraftig offert på tillverkningsantal som är större än de antal som anges i vår referensprislista ovan.

Priskalkylator

Märkets namn
Valfritt namn för ert märke.
Märkets form
Storlek

Belopp
50
100
200
300
500
1000
2000
3000
st.


Märkets styckepris

Totalt

Bifoga en bild av märket (t.ex. jpg, png, pdf):
Ytterligare information:
Skicka materialet och bifoga till offertbegäran

Beräkna märkets storlek

Priskalkylatorn beräknar automatiskt ett styckepris för märket på basis av märkets mått och beställningsantal. För helt runda märken är det så klart diametern som gäller och för märken i andra former är det bredden och höjden, mätt från de yttersta kanterna.

 

Runt tygmärke

Diametern är det längsta måttet på ett runt märke.

 

Rätvinklig fyrhörning eller märke i annan form

Vi kan göra halarmärken i vilken form som helst. Bredden och höjden mäts från de yttersta punkterna. Då är den storlek/storleksklass i prislistan som priskalkylatorn räknar ut medeltalet av bredden och höjden: (bredd + höjd) / 2.

Tips för att designa märken

1) Beställ märken i god tid. Tidspress ger inte högklassiga märken. Planeringsarbetet tar sin tid, trots att det är möjligt att köra brodyrmaskinerna på olika hastigheter för att förkorta leveranstiderna, kompromissar vi aldrig med kvaliteten på slutresultatet.

Det lönar sig alltså att vara ute i god tid för att få de bästa märkena till det bästa priset. Det är möjligt att bekräfta det slutliga antalet märken i samband med att man godkänner provbilden av det färdiga märket (förutsatt att beställningsmängden är minst 50 st.), så det lönar sig att beställa genast då märkets design är klar, även om det totala antalet fastställs senare. Då blir det mer tid över för eventuella finslipningar så att märket garanterat motsvarar era önskemål.

2) Beställ hellre lite för många än lite för få märken. Det blir betydligt förmånligare att beställa ett större parti märken på en gång än att beställa två mindre partier skilt. Angående antalet är det också bra att notera att det prismässigt inte är klokt att beställa vissa halva hundratal, såsom 150 stycken, eftersom styckepriset sjunker så pass mycket vid nästa hela hundratal, till exempel 200 stycken, att totalpriset är förmånligare än för 150 stycken.

3) Använd ett tillräckligt stort typsnitt i designen. Normalt rekommenderar vi att texthöjden är minst 5–6 mm på det färdiga märket så att texten är tydlig och lätt att läsa då den är skriven med tråd. Det lönar sig att välja ett typsnitt som är så tydligt som möjligt. Feta typsnitt i normal höjd utan seriffer fungerar bättre än typsnitt med smala och höga bokstäver. Det är oftast bäst att undvika tunna konturer (outline) i en annan färg om texten är liten. Det är bättre att välja en lite större kontrast mellan texten och bilden om texten inte urskiljs utan konturer.

4) Ju enklare texten är, desto bättre ser resultatet ut. Relativt komplicerade detaljer är möjliga i broderade märken, men en enkel och snygg design ger oftast det bästa resultatet. Tack vare sin naturligt tredimensionella karaktär är märken som broderas med tråd redan mycket ståtliga i sig jämfört med utskrivna eller tryckta märken. Slutresultatet är alltså presentabelt även om själva designen är förenklad.

5) Undvik mycket små detaljer, tunna streck och tonade färger. Dessa element kan skapas vid behov men oftast ser de inte nödvändigtvis bra ut då de broderas med tråd. Det är bäst att undvika tunna konturer (outline) i både grafiken och texten om det är möjligt. I normalpriserna ingår användning av brodyrtrådar i nio färger.

6) Stora kontraster fungerar bra med tråd och tyg. Det lönar sig alltså att välja klara färger på en mörk bakgrund eller mörka färger på en klar bakgrund. Om det är möjligt är det emellertid bäst att undvika den allra största kontrasten, dvs. vitt på svart. Svart på vitt fungerar dock lite bättre. Speciellt vit brodyr på svart botten kan se lite grov ut i vissa situationer på grund av den stora kontrasten. Det är så klart möjligt att tillverka och delvis är det bara en fråga om tycke och smak.

7) Om märket ska ha en tjock brämad/langetterad kant lönar det sig att lämna lite tomrum kring kanterna. Oftast ser en lite luftigare design (oberoende av kanten) bättre ut än ett fullproppat märke. Dessutom är det bra att åtminstone i runda märken undvika ytterringar eller kantlinjer i närheten av kanten. Kanten bräms/langetteras inte i samma skede som resten av märket tillverkas och då placeras kanten inte perfekt i relation till den övriga designen. I runda märken framhävs detta av en extra ytterring och därför kan kast på bara några millimeterdelar vara påfallande för skarpsynta människor.

8) Märkets form påverkar inte priset, men ett runt eller rektangelformat märke är betydligt lättare att sy på plagg än till exempel snöflingsformade märken som skärts med laser längs konturerna.

9) tnyttja vår kunskap och expertis. Var modig och fråga oss om tips och hjälp med planeringen. På vår webbplats finns även bilder på märken som vi tillverkat tidigare. Vi tillverkar så klart inte andra kunders märken åt andra, men tidigare märken ger en uppfattning om vilka motiv som fungerar på broderade märken.

10) Märken är framförallt en rolig och positiv sak. Låt oss tillsammans och med vår erfarenhet planera fina märken för er!

Val och färgnyanser

• I priset ingår brodyrtrådar i upp till 9 olika färger, för ytterligare trådar tilläggs +0,05€/färg till styckepriset.

• I priset ingår ett snyggt och mycket tunt svart eller vitt fleecetyg som täcker sömmarna på baksidan och ger en snyggare finish. Alternativt kan man även till samma pris ersätta fleecetyget med PVC-vinylplast som används för mycket stora märken.

• I priset ingår antingen brämad, langetterad eller laserskuren kant.


Färgnyanser

I första hand väljer vi de tyg- och trådfärger som vi tycker passar bäst enligt den bild av märket som ni skickar. Det är emellertid inte möjligt att i absolut exakthet bestämma de olika nyanserna på en datorskärm, eftersom färgerna ser olika ut på olika datorer och motsvarar således inte noggrant tygets/trådens naturliga färg.

Om färgerna speciellt noga måste motsvara en viss nyans kan ni om ni så önskar skicka ett fysiskt nyansprov till oss per post (t.ex. ett färdigt tygmärke eller en tryckt logo) som hjälper oss att fastställa färgen på bottentyget och de färger som används på halarmärket så att de så bra som möjligt motsvarar den önskade nyansen. Vårt normala färgsortiment omfattar över 200 bottentyg och över 400 trådar i olika färger.

Om ni emellertid arbetar med grafik och känner till Pantone (PMS)-värdena för de färger som ni vill ha, kan vi justera färgerna med hjälp av dem. Vi använder Pantone Solid Color Systems Pantone solid coated (t.ex. PMS 123 C) och Pantone solid uncoated (t.ex. PMS 123 U). Trådfärgernas Pantone-motsvarigheter har fastställts utifrån en 45 graders vinkel med en färgtemperatur för belysningen som motsvarar Kelvintalet 4100K.

Observera emellertid att Pantone (PMS)-färgvärdena på en datorskärm är lönlösa för att bestämma färgerna och att de inte bör användas, eftersom Pantone-färgvärdena har planerats för att endast kontrolleras på en fysisk tryckt färgkarta. Pantone-färgnyanserna lämpar sig i allmänhet för användning i företags logotyper och annat reklambyråmaterial.

Specialtekniker

Värmeklisteryta på baksidan: till styckepriset tilläggs + 0,03 € x märkets storleksklass.

Självhäftande stick-on-yta på backsidan: till styckepriset tilläggs + 0,04 € x märkets storleksklass.

Velcro-kardborreyta på backsidan: ill styckepriset tilläggs + 0,07 € x märkets storleksklass. Man bör hantera märken med Velcro-yta försiktigt, eftersom den sträva och vassa ytan lätt kan skada andra märken.

• Velcro-kardborreyta på baksidan samt motstycke i märkets form: till styckepriset tilläggs + 0,20 € x märkets storleksklass.

Magnetyta på baksidan: till styckepriset tilläggs + 0,30 € x märkets storleksklass.

• Användning av metallbrodyrtråd: guld, silver, koppar/orange, röd, blå, grön, grå) +10–45 % tilläggs till märkets styckepris.

• Användning av neonfärgad brodyrtråd: +5 % per neonfärg tilläggs till märkets styckepris. Vi rekommenderar att man endast använder de gröna, ljusröda och orange nyanserna av neontrådarna. I de övriga nyanserna är skillnaden till de normala trådarna i praktiken obefintlig.

• Användning av självlysande brodyrtråd: +30–300 % tilläggs till märkets styckepris. Priset varierar mycket. Vi räknar gärna ut ett beställningsspecifikt exakt pris åt er. I dagsljus är trådarna i praktiken vita.

• Användning av 3D-brodyrteknik: +10–45 % tilläggs till märkets styckepris.

• Att fylla hela märket med tråd (=100 % helbrodyr): +15–25 % tilläggs till märkets styckepris.

• Brodyr med superexakt specialteknik: +70 % tilläggs till märkets styckepris.

• Alternativa bottentyg i stället för det normala tyget: satin +5 %, filttyg +5 %, sammet +10 %, reflextyg +100 % tilläggs till märkets styckepris. På beställning finns även konstläder att fås i olika färger. Be om en separat offert på märket.

• Vid behov fås broderade märken i storlekar upp till 40 cm. Be om en separat offert på märket.

• Vi använder även många andra specialtekniker. Vi gör vårt bästa för att uppfylla era eventuella specialönskemål för märkena. Be om en separat offert.

• Sytråd i rätt färg för att fästa märkena. Som tilläggstjänst i samband med beställning av märken erbjuder vi en oöppnad 5000 meters rulle av samma högklassiga brodyrtråd som använts i själva märket till specialpriset 10,00 €/rulle (inkl. moms 24 %).


Priserna ovan är exempel på typiska fall. Beroende på metod kan priset på specialmaterial avvika betydligt. Vi räknar gärna ut ett styckepris på just ert märke tom tillverkas enlig önskad metod.

Leverans av material

Skicka helst materialet till oss i digital form (i de vanligaste bildformaten, såsom jpg, gif, tif, png) antingen i samband med offertbegäran eller per e-post. För märken som broderas med tråd behöver materialet inte vara lämpat för tryck; det räcker att detaljer urskiljs på bilden.

Naturligtvis går det också bra med ett färdigt tygmärke, ett original till pappers eller en skiss som skickas till oss per post.

Tilläggsbeställningar

Vi förvarar beställningsuppgifterna för alla märken. I fortsättningen är det alltså enkelt att beställa samma märken, även efter några år. Vi hittar er tidigare beställning snabbare om ni skickar bildfilen på det provmärke ni skickade per e-post tidigare till oss på nytt utan namn.

Enkla ändringar på märken som beställts tidigare (årtal, färg på bottentyg, m.m.) kan vi även göra direkt på basis av era anvisningar, vi behöver inte nödvändigtvis en ny bild.

Våra priser är de samma oberoende av om samma märke tillverkats tidigare, eftersom vi inte tar ut någon separat start-, programmerings- eller annan motsvarande avgift. I samband med tillverkningen av varje märkesparti programmeras broderingslinjen på nytt och endast det antal märken som tillverkas på samma gång påverkar priset.

Hög kvalitet

Vi vill erbjuda de bästa möjliga märkena och kompromissar därför aldrig när det gäller kvaliteten på slutresultatet. För varje kund bedömer vi tillverkningsmetoden separat så att den är den bästa möjliga och rekommenderar en metod som ger ett noggrant och högklassigt resultat.

Vi använder de bästa möjliga tygerna som avsetts för industribruk och högklassiga, glansiga rayon-trådar. Märkena tillverkas med de nyaste, datorstyrda Tajima-brodyrmaskinerna som tillverkas i Japan. Tillverkningsprocessen har ISO 9001:2008-certifiering.

Produktskydd

I våra högklassiga märken ingår ett tilläggsskydd för våra kunder som ersätter personskador och skador på egendom för vilka ersättningsskyldighet åligger enligt gällande lagstiftning. Detta ger våra kunder ett extra skydd och frigör från ansvar i eventuella överraskande situationer som inte kan förutses. Tilläggsskyddet är bra speciellt om ni delar ut märken till människor och något exceptionellt och helt oförväntat skulle inträffa. Produktansvarsförsäkringen genomförs i samarbete med Pohjola Försäkring Ab och det högsta ersättningsbeloppet är 1 000 000 euro.

Företag

Turun Haalarimerkki Oy - Åbo Halarmärke Ab är medlem i Företagarna i Finland. Vårt företag är ett skuldfritt och solitt aktiebolag med högsta kreditbetyg. Vi värnar om att betala skatter samt socialskydds- och pensionsavgifter i enlighet med Finlands lagstiftning och vi finns i förskottsuppbördsregistret som underhålls av Skatteförvaltningen.

Betalsätt

Betalning sker i allmänhet på förhand genom kontoöverföring för nya kunder och alltid för privatkunder. Då skickar vi en pdf-faktura per e-post med de uppgifter som behövs för betalningen.

Fakturering erbjuds större företag, kommuner, staten, offentlig förvaltning samt då kundrelationen blivit regelbunden, gäller även registrerade samfund. Då får ni en faktura i samma paket med de färdiga märkena och betalningstiden är normalt 10 eller 14 dagar enligt avtal eller beroende på vilken dag märkena skickas.


Om ni helst mottar fakturorna som nätfaktura (e-faktura), ber vi er meddela oss följande uppgifter:

- Ert företags/samfunds e-faktureringsbeteckning/adress (t.ex. FI6012345600078911)

- OVT-beteckning (behövs såvida ni använder det)

- Beteckning för den e-fakturaoperatör ni använder (förmedlarkod). Enbart
operatörens namn räcker inte, vi behöver förmedlarens kod.
(t.ex. NDEAFIHH eller 003710948874).

- Ert företags/samfunds FO-nummer

Leveranstid

Inom en dryg vecka efter orderbekräftelsen skickar vi en provbild på ett färdigt märke per e-post till er att godkänna. Den totala leveranstiden för beställningen inklusive godkännandet av provbilden är cirka 3–5 veckor. Tidtabellen förutsätter naturligtvis att vi får ert godkännande av provmärket inom en rimlig tid.

Mot extra avgift (då leveranssituationen tillåter) erbjuder vi även snabbleverans för alla beställningar (1–2 veckor enligt avtal).

Den normala leveranstiden garanterar leverans inom 3–5 veckor. Leveranstiden är emellertid högst cirka 5 veckor, vilket man alltid för säkerhets skull bör vara förberedd på. Om märkena absolut måste vara framme vid ett visst datum, ber vi er att meddela oss om detta genast i början av beställningen.

Om ni absolut behöver märkena inom exakt tre veckor, erbjuder vi snabbleverans mot en extra avgift. Då garanterar vi att med säkert leverera märkena till er i tid på önskat datum.

Om leverans inte behöver garanteras vid ett visst datum ger det oss flexibilitet i produktionen och schemaläggningen. I gengäld för den normala leveranstidtabellen är priset också konkurrenskraftigt enligt den normala prislistan.

Leverans av produkter

Leveransalternativen som ni kan välja mellan är vanligtvis antingen avhämtning på Postis kontor eller paketautomat eller hemleverans. Nedan förklaras alternativen noggrannare. Standardalternativet är Posti Economy som kunden avhämtar, om hen inte väljer något annat alternativ.

Våra försändelser transporteras till kunderna via den hundraprocentigt kolneutrala Posti Green-tjänsten. Distributionens koldioxidutsläpp minskas genom Postens egna åtgärder. De utsläpp som återstår kompenseras genom certifierade klimatprojekt.

För våra försändelser använder vi enbart förpackningar tillverkade av inhemska, återvinningsbara material.

Utöver de vanligaste alternativen är det även möjligt att få försändelsen ända hem med Postis hemleveranstjänst till priset 19,97 euro inkl. moms 24 %. Då kontaktar Posti er på förhand för att komma överens om tidpunkten för leveransen. Vid behov finns även Postis expresspaket Morgon 09 till priset 35,97 euro inkl. moms 24 %. Då levereras paketet hem tidigt på morgonen före klockan nio.

 

Avhämtning på postkontoret (Postpaket)

Nouto omasta Postista

- Försändelsen kan avhämtas på det egna postkontoret mot försändelsekoden och identitetsbevis.
- Standardalternativet är Posti Economy som avhämtas om kunden inte väljer något annat alternativ.
- Ankomstavin skickas per sms eller e-post. Om mobiltelefonnummer inte finns tillgängligt skickas ankomstavin per brev.
- Följ upp försändelsen med försändelsekoden. Om du inte får en ankomstavi kan du avhämta paketet mot försändelsekoden och ditt identitetsbevis.
- Paketet är oftast framme vardagen efter att det sänds före klockan 16.
- Paketet förvaras i sju dygn. För oavhämtade paket debiterar Posti en tredubbel postavgift (sändning, returnering, omsändning).
- Om ni gjort ett separat avtal med Posten eller använder ett s.k. specialpostnummer (t.ex. 00014, 20014 osv.) kan tjänsten avvika från det som beskrivs ovan.
- Om ni har en gällande Paketstyrning/Eget avhämtningsställe-tjänst hos Posti, levererar Posti paketet till det avtalade avhämtningsstället som inte nödvändigtvis är det närmaste postkontoret.

• Färre än 500 märken = 9,97 € (inkl. moms 24 %)
• 500–999 märken = 12,97 € (inkl. moms 24 %)
• 1 000– märken = 14,97 € (inkl. moms 24 %)

Mer information om leveranssätt får ni på Posti.


Avhämtning på valfritt postkontor (postpaket)

Nouto valitsemastasi Postista

- Försändelsen kan avhämtas på valfritt postkontor mot försändelsekoden och identitetsbevis.
- Kontrollera att mobiltelefonnumret är rätt! Ankomstavin skickas per sms.
- Följ upp försändelsen med försändelsekoden. Om du inte får en ankomstavi kan du avhämta paketet mot försändelsekoden och ditt identitetsbevis.
- Paketet är oftast framme vardagen efter att det sänds före klockan 16.
- Paketet förvaras i sju dygn. För oavhämtade paket debiterar Posti en tredubbel postavgift (sändning, returnering, omsändning).

• Färre än 500 märken = 9,97 € (inkl. moms 24 %)
• 500–999 märken = 12,97 € (inkl. moms 24 %)
• 1 000– märken = 14,97 € (inkl. moms 24 %)

Mer information om leveranssätt får ni på Posti.

 

Avhämtning i en Posti-automat (SmartPost)

Nouto Postin pakettiautomaatista

- Försändelsen kan avhämtas i valfri Posti-paketautomat. Du får ett sms då försändelsen kan avhämtas.
- Kontrollera att mobiltelefonnumret är rätt! Posti skickar boxkoden per sms.
- Ett bekymmerslöst och smidigt leveranssätt, men ibland något långsammare än ett vanligt postpaket – inte det bästa valet för tidskritiska försändelserLäs ett exempel där leverans till automaten tog fyra dagar efter att paketet skickats.
- Paketet förvaras i sju dygn. För oavhämtade paket debiterar Posti en tredubbel postavgift (sändning, returnering, omsändning).
- Vid problem med paketautomaten kan man kontakta numret som finns på automaten.
- Lämpar sig bäst för små beställningar, för om paketet inte ryms in i paketautomaten levereras det för avhämtning följande dag till det Posti-kontor som ligger närmast automaten.

• Färre än 500 märken = 9,97 € (inkl. moms 24 %)
• 500–999 märken = 12,97 € (inkl. moms 24 %)
• 1 000– märken = 14,97 € (inkl. moms 24 %)

Mer information om leveranssätt får ni på Posti.

Transport ända fram (Posti Expresspaket)

Postin perille toimitus

- Levereras vanligtvis hem följande vardag efter försändelsen mellan kl. 8 och 14.
- Ett bra och pålitligt val vid tidskritiska försändelser.
- Följ upp försändelsen med försändelsekoden. Om du inte är på plats då paketet levereras kan det avhämtas på närmaste postkontor mot försändelsekoden och identitetsbevis.
- Om du inte är på plats förvaras paketet i sju dygn. För oavhämtade paket debiterar Posti en tredubbel postavgift (sändning, returnering, omsändning).
- Om ni gjort ett separat avtal med Posten eller använder ett s.k. specialpostnummer (t.ex. 00014, 20014 osv.) kan tjänsten avvika från det som beskrivs ovan.

• Färre än 500 märken = 12,97 € (inkl. moms 24 %)
• 500–999 märken = 15,97 € (inkl. moms 24 %)
• 1 000– märken = 18,97 € (inkl. moms 24 %)

- Vid hemleverans kommer Posti på förhand överens om leveranstiden med mottagaren per telefon eller sms (Hempaket). 19,97 euro inkl. moms 24 %.

- I alternativet med leverans på vardagar före klockan nio levereras paketet hem till mottagaren tidigt på morgonen före klockan nio. Serviceområdet omfattar de största städerna och tätorterna. Posti kommer inte överens med mottagaren separat om leveranstiden. 28,77 euro inkl. moms 24 %.

Mer information om leveranssätt får ni på Posti.

 

Kotipaketti (Kotiinkuljetus valittuna ajankohtana)

 - Posti toimittaa lähetyksen vastaanottajalle osoitekortissa merkittyyn osoitteeseen. Posti ottaa kahdesti yhteyttä vastaanottajaan toimitusajankohdan sopimiseksi. Palveluun sisältyy yksi toimitusyritys.

- Toimitukset tehdään arkipäivisin. Suuremmissa kaupungeissa jakelu on mahdollinen klo 21 asti, muilla alueilla lähetykset toimitetaan klo 14 mennessä.

- Vaivaton ja joustava, mutta ei kannata valita aikakriittisille lähetyksille, koska toimitusajan sopiminen voi vaikuttaa toimitusaikaan päivän tai pari.

- Puhelinnumero on välttämätön tieto vastaanottajan tavoittamiseksi. Jos vastaanottajaa ei tavoiteta, hänelle jätetään yhteydenottopyyntö paperisena. Jos vastaanottaja ei ole yhteydessä, lähetys palautetaan lähettäjälle 7 vuorokauden kuluttua. Noutamattomasta lähetyksestä Posti veloittaa kolminkertaiset postikulut (lähetys, palautus, uudelleenlähetys).

• 19,97 eur (sis. ALV 24 %)

Finnish Air Force

3 / 80 mm (D.)
guldfärgad och silverfärgad metallbrodyrtråd
brämad kant

Elisa

3" 95 x 58 mm
brämad kant

Accenture

3 / 107 x 41 mm
satin som bottentyg
silverfärgad metallbrodyrtråd
kanten brämad med silverfärgad metalltråd

BDO

3" 100 x 46 mm
brämad kant

Fosters

3" 71 x 71 mm
brämad kant

Osaaja Europass

3" 102 x 45 mm
brämad kant

Suomi Finland

3"
laserskuren kant

Fortum - Energian Ympäristömerkki

4" 100 x 104 mm
laserskuren kant

Itä-Suomen Yliopisto 2010

3" 82 x 63 mm
laserskuren kant

Metro Live

2,5" 90 x 45 mm
brämad kant

Lemminkäinen

290 x 84 mm
brämad kant

Lindorff

3,5" 120 x 45 mm
satin som bottentyg
brämad kant

Yrittäjyyden Talo

3,5" 108 x 56 mm
laserskuren kant

Mario

3,5" 105 x 75 mm
laserskuren kant

Pori sykkii 450v

3" 81 mm (D.)
brämad kant

Tux

3,5"
laserskuren kant

Liedon Säästöpankki

3,5"
laserskuren kant

Ratiopharm

3" 100 x 40
brämad kant

ESN

3,5" 120 x 70 mm
brämad kant

Hapokasta

3,5" 140 x 38 mm
laserskuren kant

Kanto

3" 110 x 50 mm
laserskuren kant

Lahden Ilmailukerho

3" 80 mm (D.)
brämad kant

MMYL

4" 100 mm (D.)
brämad kant

22-Pistepirkko

3,5" 90 mm (D.)
laserskuren kant

Stadga

3,5" 113 x 66 mm
laserskuren kant

Tapiolan Metsänkävijät

4" 100 mm (D.)
brämad kant

Yhdistyneet Kieltenlukijat

3" 80 mm (D.)
brämad kant

Aivan erityinen

3,5" 90 mm (D.)
brämad

Äkäslompolo

3" 72 x 88 mm
brämad kant

Akateemisen kyykän jatkobileet

3" 80 x 80 mm
brämad kant

Anglica

3" 90 x 71 mm
laserskuren kant

Aurasoutu Aurarodden

3" 80 x 63 mm
brämad kant

Bileinsinöörit

3" 98 x 59 mm
silverfärgad metallbrodyrtråd
laserskuren kant

Biletä Ilman Morkkista

3,5" (ett av tre märken, varje märke 1/3 sektor av en 130 mm:s cirkel)
kombination av brämad och laserskuren kant

B|Braun

5" 199 x 64 mm
satin som bottentyg
laserskuren kant

Cryo

4,5"
laserskuren kant

Cursus Morbus

3" 80 x 80 mm
neonfärgad brodyrtråd
brämad kant

DDRNV

4" 90 x 110 mm
brämad kant

DDRNV

3" 94 x 60 mm
päärmätty reuna

ED

2" 72 x 34 mm
laserskuren kant

VappuStartti

3" 95 x 63 mm
laserskuren kant

Farmasia

3" 120 x 41 mm
brämad kant

Hamok

3" 90 x 60 mm
brämad kant

HELGA

3" 80 x 73 mm
laserskuren kant

Helsinginkadun Appro

3" 77 mm (D.)
brämad kant

Tradenologia

3" (ett av fyra märken, varje märke 1/4 sektor av en stor cirkel)
kombination av brämad och laserskuren kant

Hybridi ry

3,5" 90 mm (D.)
brämad kant

Jättekiva Phux

3" 115 x 31 mm
satin som bottentyg
broderad med pärlemorskimrande specialtråd
laserskuren kant

Jytyyttääkö?

2,5" 97 x 35 mm
brämad kant

Kaljaasi

2,5" 80 x 40 mm
självlysande tråd i en del av seglen
orange neonfärgad brodyrtråd
laserskuren kant

KINRA

3,5"
laserskuren kant

Kultarannan Liike

3,5" 85 mm (D.)
brämad kant

KuMu-Tuutori

3,5" 105 x 77 mm
laserskuren kant

Kurssineuvosto

2,5" 63 x 72 mm
laserskuren kant

Landsbanki

2,5" 99 x 34 mm
laserskuren kant

LentoRUK

3,5" 90 mm (D.)
brämad kant

Lex International

3" 63 x 80 mm
laserskuren kant

Lintu

3" 100 x 57 mm
laserskuren kant

Blanko ry 35 vuotta

3,5" 90 mm (D.)
laserskuren kant

Maljannostajaiset

3" 80 mm (D.)
specialmetalltyg som bottentyg
brämad kant

SyysStartti

3" 72 mm (D.)
blå metallbrodyrtråd
brämad kant

Mentor Ry

3,5" 85 x 80 mm
laserskuren kant

MFFC

3" 110 x 45 mm
laserskuren kant

Musta Pörssi

5,5" 200 x 80 mm
brämad kant

NESU-KY

3" 80 x 75 mm
laserskuren kant

Pohjalainen

2,5" 91 x 42 mm
brämad kant

Akateeminen Olutseura

4" 102 mm (D.)
brämad kant

Oot Siä Mun Kaa?

3" 120 x 40 mm
brämad kant

Opintoennuste

3,5" 85 x 90 mm
laserskuren kant

Österbottniska Nationen

3" 80 mm (D.)
guldfärgad metallbrodyrtråd
brämad kant

AATU Kapteeni

3,5" 115 x 70 mm
guldfärgad metallbrodyrtråd
brämad kant

OTK

2,5" 70 x 60 mm
laserskuren kant

Periodibileet

3" 76 x 80 mm
laserskuren kant

VTT - huiput huomataan

runt 82 mm (D.)
grått reflextyg
brämad kant

TPS

runt 80 mm (D.)
brämad kant

Kansainväliset valmiusjoukot

Accenture

Cdon

Docventures

Ei rasismille

EY

Felix

Bågformat Finland-märke

Kiss my S

RAY pelipöytä

Stallhagen

Virka-apu

Sun asialla

SOOL

Scarfmärke

Slush

Travel Animal

Elsa Helsinki

Viikki

1947

C

HLKS

Leirinuotio

TFIF

What does the doc say

Hetta-Pallas

Burger King

Alumn Åbo Akademiker

Felix

Partio

Flaggmärke, fullfärg

Flaggmärke fältfärger

GFL Levi 2013

IOP 2014

VVV

Kilroy

Tehy

Tech Tampere

SM Pilkki

Allan Fingerpori

Gardsbaren

Greyhound

Halloween

Jokerit

Kinkku

Nightclub

ProTeam

Quality

Love

TYK85

TampereES

FAQ


Lämnä offertbegäran

Lämnä offertbegäran så tar vi kontakt med er!

Fyll i det vidstående formuläret och tryck på Sänd. Vi går igenom era uppgifter noga och ni får en individuell offert per e-post, vanligtvis senast genast följande vardag.

Du kan lägga till märken på formuläret via prisräknaren. Lägg först till de tecken du önskar i offertbegäran och fyll sedan i kontaktuppgifterna.

1. Märken

Det finns inget märke i din offertbegäran.

Lägg till märke i offertbegäran


2. Kontaktuppgifter


Skapa användare för att hantera offertbegäran


Registrera

Om du vill kan du skapa ett användarnamn. Då behöver du bara fylla i kontaktuppgifterna en gång och du kan senare granska tidigare beställningar.

Skicka offertbegäran

Kontakt

Turun Haalarimerkki Oy - Åbo Halarmärke Ab

myynti@merkillinen.fi

Rauhankatu 6 A 47, FI-20100 TURKU

BID:2210617-2 (ALV rek.)


Tips!

Vi rekommenderar alltid att e-post används som kontaktmetod – det är det billigaste, enklaste och snabbaste sättet. Vi strävar i allmänhet efter att svara på alla e-postmeddelanden under arbetsdagen.


Mikko Jaakola

Säljkonsulent,
webbförsäljning

Ville Lehtilä

Marknadsföringschef,
planering

Tuomas Lehtinen

Webbförsäljning